Gutebollens Bageri startade 1984 med tillverkning av cocosbollar. Idag består sortimentet av cirka 50 olika produkter och allting tillverkas av förstklassiga råvaror med minimalt med konserveringsmedel och onödiga tillsatser.

Distribution

Distribution sker på Gotland med egna bilar. Vi kör ut, plockar upp, tar bort eventuella produkter med utgångna datum samt håller utbudet fräscht och fulladdat.
Till Stockholm sköts distributionen via fraktföretag.

Hantverk med omsorg och eftertanke

Alla produkter tillverkas av råvaror av högsta möjliga kvalité som innehåller minimalt med konserveringsmedel och andra onödiga tillsatser.

På Gutebollens bageri utförs allt arbete med omsorg och eftertanke och alltid med kundens bästa för ögonen. Det finns inte så många bagerier kvar i Sverige som tillverkar bakverk helt för hand. Våra kunderna uppskattar våra handgjorda produkter och konceptet är framgångsrikt. Låt dig väl smaka av en bit av det goda från Gotland.

Personal

Företaget sysselsätter 5 anställda plus extraanställda vid högsäsong.

bageriet